Vissza

Újdonság a Stihl Budapest webshopban: Termék összehasonlító funkció!

Örömmel jelentjük be, hogy webshopunkban egy vadonatúj funkcióval bővültünk, amely megkönnyíti a termékeink közötti választást!

Mostantól minden terméklapon megtalálható egy összehasonlítás ikon (), amelyre kattintva három különböző terméket adhat hozzá az összehasonlítási listához.

Miért hasznos ez a funkció?

A kertészeti és erdészeti gépek választása gyakran nem egyszerű feladat. Számos tényezőt kell figyelembe venni, például a teljesítményt, az üzemidőt, a tömeget és a különböző kiegészítő funkciókat. Ahelyett, hogy minden termék leírását külön-külön át kellene böngésznie, mostantól egyszerűen és gyorsan összehasonlíthatja a legfontosabb tulajdonságokat egy átlátható táblázatban.

Hogyan működik?

  1. Keresse meg a terméklapon az összehasonlítás ikont!
  2. Kattintson az ikonra, ezzel ki is választotta az összehasonlítani kívánt terméket!
  3. Maximum 3 terméket adhat hozzá az összehasonlítási listához, így könnyen megtalálhatja a legmegfelelőbb gépet az Ön igényeihez.
  4. Az összehasonlító táblázatban, mely a weboldal jobb alsó részén lesz látható () megjelennek a kiválasztott termékek főbb tulajdonságai és részletes leírásuk, így azonnal láthatja, melyik gép illik legjobban a feladatához.

Próbálja ki most!

Nem biztos benne, hogy melyik láncfűrészt vagy fűkaszát válassza? Használja új összehasonlítási funkciónkat, és találja meg gyorsan és egyszerűen az Ön számára tökéletes Stihl gépet!